Alkeiskurssi

Seuraava alkeiskurssi

Seuraava karate alkeiskurssi käynnistyy syyskuussa 2022. Tarkempi päivämäärä ilmoitetaan lähempänä. Lue alta tarkemmin alkeisurssin sisällöstä ja tavoitteista.

Uusi harrastus vai elämäntapamuutos?

Miltä kuulostaisi uusi harrastus tai mahdollisesti loppuelämän mittainen tie karaten parissa?

Ensimmäinen askel on saapua treenihin. Siihen hyvä polku on alkeiskurssi, jonka sisältö on räätälöity nimenomaan niille, jotka eivät aikaisemmin ole lajia harrastaneet.

Karate sopii lähtökohtaisesti kaikille iästä, sukupuolesta tai ruumiinrakenteesta riippumatta ja aloittaessa ei tarvitse osata yhtään mitään. Harjoittelu aloitetaan alkeista ja vaatimustasoa nostetaan vähitellen. Myös fyysinen kunto ja kehonhallinta paranevat.

Alkeiskurssin tarkoitus on antaa pintaraapaisu karateharjoittelun luonteesta ja valmistaa harrastajaa kokonaisvaltaisesti täyspainoiseen harjoitteluun. Harjoitteluun sisältyy perustekniikkaa, pariharjoituksia, itsepuolustussovelluksia sekä maltillista kunnon ja kehonhallinnan kehittämista.

Alkeiskurssi kestää n. 3-4 kk päättyen ensimmäiseen vyögraduointiin. Tämän jälkeen harjoittelu jatkuu muun ryhmän mukana harjoitusohjelman mukaisesti. Lisäksi on mahdollisuus osallistua muiden seurojen ja KBF:n järjestämiin harjoituksiin ja leiritapahtumiin.

Teichikan harjoittelee säännöllisesti ympäri vuoden, ainoastaan kesän ajaksi hidastetaan hieman tahtia. Lisäksi osallistutaan leiritapahtumiin kukin mahdollisuuksiensa mukaan.

Ilmoittaudu mukaan!