Alkeiskurssi

Seuraava alkeiskurssi

Seuraava alkeiskurssi järjestetään syyskuussa 2024. Tarkka aloituspäivä vahvistuu elokuun lopussa. Seuraile verkkosivustoa ja Instagramia.

Alkeiskurssin sisältö ja tavoitteet

Miltä kuulostaa uusi harrastus tai mahdollisesti loppuelämän mittainen tie karaten parissa?

Ensimmäinen askel on saapua treenihin. Siihen hyvä polku on alkeiskurssi, jonka sisältö on räätälöity nimenomaan niille, jotka eivät aikaisemmin ole lajia harrastaneet.

Karate sopii lähtökohtaisesti kaikille iästä, sukupuolesta tai ruumiinrakenteesta riippumatta ja aloittaessa ei tarvitse osata yhtään mitään. Harjoittelu aloitetaan alkeista ja vaatimustasoa nostetaan vähitellen. Myös fyysinen kunto ja kehonhallinta paranevat. Tärkeintä on aito halu oppia ja että yrittää aina parhaansa. Alaikäraja alkeiskurssille on 15v. Yläikärajaa ei ole.

Alkeiskurssin varusteiksi riittää normaali sisäliikuntavarustus. Harjoittelu tapahtuu lähtökohtaisesti avojaloin, mutta esim terveyssyistä on mahdollista käyttää sisäkenkiä.

Alkeiskurssin tarkoitus on antaa pintaraapaisu karateharjoittelun luonteesta ja valmistaa harrastajaa kokonaisvaltaisesti täyspainoiseen harjoitteluun. Harjoitteluun sisältyy perustekniikkaa, pariharjoituksia, itsepuolustussovelluksia sekä maltillista kunnon ja kehonhallinnan kehittämista. Lue lisää harjoittelun sisällöstä täältä.

Alkeiskurssi kestää 3-4 kk päättyen ensimmäiseen vyögraduointiin. Tämän jälkeen harjoittelu jatkuu muun ryhmän mukana harjoitusohjelman mukaisesti. Lisäksi on mahdollisuus osallistua muiden seurojen ja KBF:n järjestämiin harjoituksiin ja leiritapahtumiin.

Alkeiskurssin hinta on 90 € (6kk jäsenmaksu) ja se sisältää kaikki harjoitukset, vyökokeet ja suurimman osan leireistä. Jäsenmaksu on mahdollista maksaa myös osissa.

Teichikan harjoittelee säännöllisesti ympäri vuoden, ainoastaan kesän ajaksi hidastetaan hieman tahtia. Lisäksi osallistutaan yhteisiin leiritapahtumiin kukin mahdollisuuksiensa mukaan.

Kysy lisätietoja tai ilmoittaudu mukaan:
info@teichikan.fi tai puh. 050 349 5957 (puh, txt, whatsapp)